en-USnb-NOen-GB


Digital design
og kommunikasjon
som skaper verdier.


Digital design
og kommunikasjon
som skaper verdier.


Øk merkeverdien
med film.


Er du nysgjerrig på hvordan morgendagens arbeidstaker vil disponere tiden sin? Se filmen vi lagde til Triangel for bruk på Evry kundeseminar.


Nå flere kunder på nett og sosiale medier.


Bris er Moldes beste treningssenter. Men mange nyetableringer i byen ønsker de å være proaktive og nå ut til flere potensielle kunder. Vi har utviklet nytt kommunikasjons-konsept for Bris med nye nettsider, en helt ny treningsblogg, Instagram og Facebook.

 

Digital merkevare
for fremtidsbonden.


AgroSmart er en ny digital merkevare eiet av TINE og Visma. Vi er stolte av at de valgte oss til å utvikle logo, grafisk profil og konsept for sin nye merkevare.Øk merkeverdien
med god design.


Gjensidige Normøre og Romsdal fyller 175 år og har i den forbindelse gitt ut bok. Vi har bidratt med design og fotografering på omslag og flere oppslag.


Få flere følgere
på Facebook.


For Angvik Eiendom har utviklet en kampanje for å få flere følgere på Angvik sin Facebook side. «Vi liker Hjertøybåten» er første film i kampanjen.


Ikke bare tro.

Prøv målbar
markedsføring
på sosiale medier.


Opplev hva de nye digitale mulighetene kan bety for din markedsføring. Nå nye kunder på sosiale medier og mål resultatene fortløpende. Vi optimaliserer annonsene og måler responsen fortløpende.


10 år med Shell
og Ormen Lange.


Det er 10 år siden gassen fra Ormen Lange stømmet inn til Nyhamna. Det er også 10 år siden vi ble valgt som Shell sitt reklamebyrå i Norge, og det er vi fortsatt.
Vi er stolte over å jobbe
med de beste merkene.


Vi har siden starten i 1992 opparbeidet oss et godt rykte, og vi er stolte over å få jobbe med de beste merkene. Vurdere dere å bytte byrå, så bør vi være et naturlig alternativ.
Kontakt oss


Grafia Reklamebyrå AS
Julsundvegen 4, 6412 Molde
62°44'02.9"N 7°09'08.9"E

post@grafia.no

Telefon: 71 20 29 30Følg oss


facebook  Vimeo  Instagram