en-USnb-NOen-GB


gjør


Strategisk design
og markedsføring
som skiller seg ut.
Gjør

Strategisk design
og markedsføring
som skiller seg ut.


digital- markedsføring

Digital markedsføring
- hvordan lykkes

Kommunikasjonskanalene har endret seg mye de siste årene. For å lykkes med markedsføring i digitale kanaler må en forstå kundens adferd, og tenke mobil fra første stund. Vi går fra massekommunikasjon til mer en til en kommunikasjon.

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan lykkes med digital markedsføring, ta kontakt med oss for et uforpliktende møte.Nettsider

Nettsider
- din viktigste kanal

Egne nettsider er din viktigste kanal. Vi har fokus på brukeropplevelsen og det å løfte frem det viktigste innholdet. Nettsiden skal løse kundens behov, og vi tenker alltid "mobil first" når vi designer.

Vi tilbyr pakkeløsninger som inkluderer design, innhold, søkeoptimalisering, drift og vedlikehold.

Vurder også egne kampanjesider eller produktsider som landingssider for digitale kampanjer.


Sosiale medier

Sosiale medier
– målbare resultater.

Sosiale medier gir mange nye muligheter. Her kan du nå nye kunder eller pleie kundene du allerede har. Det dreier seg om å velge målgrupper, riktige kanaler og budskap som trigger.

På Facebook, Instagram og Youtube er ofte film det mest effektive. Vi måler resultatene og optimaliserer annonsene fortløpende.

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan lykkes med markedsføring i sosiale medier, ta kontakt med oss for et uforpliktende møte.


digital markedssjef

«Digital markedssjef»

Rekker du ikke over alt? Er innholdet på nettsiden eller Facebook utdatert?

Lei en «digitale markedssjef». Dvs at vi bidrar med å oppdatere og vedlikeholde din bedrifts nettsider og sosiale medier. Vi lager en årsplan på markedsføring i sosiale medier og vedlikehold og fornyelse på nettsidene. Vi følger opp, vi skriver nyheter, vi legger ut og vedlikeholder sidene etter fast avtalt pris. Enkelt for deg, og viktig for bedriften.


identitet og profil

Identitet og profil for nye medier

Vi tilbyr strategisk design som metodisk beskriver produktet eller bedriftens identitet. Med utgangspunkt i strategien utvikler vi profilprogram med logo, farger, skrifter, bilder, trykksaker, utstillingsmateriell, skilting mm. Vi er opptatt av å bidra til at din merkevare får en god profil som varer lenge, og som er tilpasset de nye digitale kanalene.


Reklame

Reklame som skiller seg ut

Vi har fokus på å lage reklame som skiller seg ut og gir effekt. Jo likere produktene er, jo viktigere blir detaljene som skiller. Selv om mye av den digitale kommunikasjonen i fremtiden blir mer en til en-rettet,  vil det også være behov for typiske reklameprodukter som papirannonser, trykksaker, kampanjer, utstillinger og promotion-materiell.


Foto og film

Foto og film for digitale kanaler

Et bilde kan si mer enn tusen ord, sies det. Med eget fotostudio og fotograf kan vi løse de fleste oppgaver innen foto og film.

Facebook sier at innen 2019 er 80 prosent av alle innlegg på Facebook film. Prøv oss gjerne på vår spesialitet som er film for sosiale medier. Her kombinerer vi ofte dronefilm og digital animering for høyere oppmerksomhet.Kontakt oss


Grafia Reklamebyrå AS
Julsundvegen 4, 6412 Molde
62°44'02.9"N 7°09'08.9"E

post@grafia.no

Telefon: 71 20 29 30Følg oss


facebook  Vimeo  Instagram