Altrad Linjebygg soloppgang i molde

Altrad Linjebygg film til topps i Frankrike

Selv med stor konkurransen fra alle selskapene i Altrad-gruppen, gikk filmen Grafia laget for Linjebygg til topps i Frankrike.

Vi gratulerer Terje Hellum og Linjebygg med vinnerfilmen på samlingen til Altrad i Frankrike. Altrad-gruppen har omtrent 42000 ansatte i forskjellige bedrifter rundt om i hele verden, og i den prestisjefylte konkurransen vant filmen vi laget til Linjebygg Gullpalmen (Palme d’or).

Klippene i filmen viser Linjebyggs satsningsområder både offshore og onshore. Filmklippene i starten er fra kurssenter til Linjebygg i Molde. På kurssenteret holdes det kurs i blant annet fallsikring, tilkomstteknikk, rigging og stillas. Dette er kurs som kreves for jobb onshore og offshore. 

Videre beveger vi oss fra stillas-arbeid og overflatebehandling på Ormen Lange-anlegget på Nyhamna til eldre klipp fra arbeid i Nordsjøen. Ellers krydret vi filmen med filmklipp fra den fantastiske naturen rundt Molde.

Altrad Linjebygg world challenge film

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.