Altrad Linjebygg soloppgang i molde

Altrad Linjebygg film til topps i Frankrike

Selv med stor konkurransen fra alle selskapene i Altrad-gruppen, gikk filmen Grafia laget for Linjebygg til topps i Frankrike.

Vi gratulerer Terje Hellum og Linjebygg med vinnerfilmen på samlingen til Altrad i Frankrike. Altrad-gruppen har omtrent 42000 ansatte i forskjellige bedrifter rundt om i hele verden, og i den prestisjefylte konkurransen vant filmen vi laget til Linjebygg Gullpalmen (Palme d’or).

Klippene i filmen viser Linjebyggs satsningsområder både offshore og onshore. Filmklippene i starten er fra kurssenter til Linjebygg i Molde. På kurssenteret holdes det kurs i blant annet fallsikring, tilkomstteknikk, rigging og stillas. Dette er kurs som kreves for jobb onshore og offshore. 

Videre beveger vi oss fra stillas-arbeid og overflatebehandling på Ormen Lange-anlegget på Nyhamna til eldre klipp fra arbeid i Nordsjøen. Ellers krydret vi filmen med filmklipp fra den fantastiske naturen rundt Molde.

Altrad Linjebygg world challenge film
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.