Pantone Very Peri

Bli inspirert av årets farger fra Pantone og Jotun

Årets farge fra Pantone er Veri Peri, en flott blålilla farge. Pantone er verdensledeende ekspert på farger, og hvert år annonserer de årets farge.

Dette er det 23. året på rad Pantone kårer årets farge. I 2022 er Pantone Very Peri årets farge. Den blålilla fargen skal inspirere selskaper og gi råd om fargevalg til produkter og visuell identitet. I følge Pantone oppmuntrer fargen til blant annet tilstedeværelse oppfinnsomhet og kreativitet.

Very Peri er blitt mottatt med både begeistring og hat, men i mote- og interiørbransjen er fargen godt mottatt. Vi synes fargen er inspirerende og stilig, spesielt sammen med de anbefalte fargepalettene. 

 

«Gjennom sesongmessige trendprognoser, fargepsykologi og fargerådgivning samarbeider Pantone Color Institute med globale merkevarer for å effektivt utnytte kraften, psykologien og følelsene til farger i deres designstrategi, står det på Pantones nettsider«

 

Her er fargepalettene Pantone foreslår.

 

 

Hva sier Jotun om årets farger?

På nettsidene til Jotun står det at årets farger 2022 kan oppsummeres med ett ord, – mangfold
Les om årets fargetrendene for interiør på Jotun sine nettsider.

Farger under: Både LADY 12078 Comfort Grey og LADY 10428 Masala er farger vi vil se i 2022.

LADY 12078 Comfort Grey
LADY 10428 Masala

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.