Luftig fotojobb for Linjebygg på Smøla.

Luftig fotojobb for Linjebygg på Smøla

Grafia på en utfordrende og luftig jobb med kamera og drone for Linjebygg på Smøla. Linjebygg er kjent for sitt arbeid under krevende forhold i Nordsjøen, og satser nå for fullt på arbeid innen grønn energi.

Se Moldes nye sjøfront

Se så flott Moldes nye sjøfront fra Brunvollkvartalet bort til Seilet har blitt 😊

Filmet med drone. Har dere behov for foto eller film er det bare å ta kontakt.

Grafia-kampanje

Digital kampanje for Dugnadsløftet

Det er forskjell på forsikringsselskaper. Varig forsikring Nordmøre og Romsdal bryr seg, lokalt. Gjennom Dugnadsløftet deler de ut 4 millioner kroner til lokale lag og foreninger.

Vi leier markedssjef i 20 % stilling fra Grafia

-For å nå potensielle kunder i en hektisk hverdag og med krav til personvern (GDPR) trengte vi å få tilført kompetanse på digital markedsføring for økt synlighet, sier Geir Brigt Hoff, CEO hos Triangel Business Solutions AS.

Linjebygg

Nå ut til flere med SoMe annonsering

Vi har jobbet sammen med Linjebygg med en stillingskampane  på SoMe (sosiale medier). Facebook, Instagram, Google og LinkedIn er gode valg for annonsering.

Grafisk profil for Volda kommune

Grafisk profil for Volda Kommune

Grafia har blitt valgt ut som designbyrået nye Volda kommune (Volda+Hornindal) vil samarbeide med om deres nye grafiske profil. Prosessen er allerede i gang og vi ser frem til resten.

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.