Grafia reklame - Digital markedsføring
Nå flere kunder i digitale kanaler. Med målrettet digital markedsføring når du kundene. Nettsider, blogg, SEO, Google, Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn. Dette de viktigste kanalene i digital markedsføring.

Stikk gjerne innom oss for en kopp kaffe og en god prat.

Nettsider – din viktigste kanal

Nettsider skal skape gode kundeopplevelser og kundekontakt. Med Grafia får du skreddersydde websider med stilrent design og godt innhold som skiller dere fra konkurrentene. Selvfølgelig responsivt tilpasset mobil, nettbrett og PC. Vi optimaliserer hjemmesiden for hurtighet og Google-søk, og tar hånd om vedlikehold og drift.

SEO – søkeoptimalisering

Optimalisering av nettsiden for søkemotorer er viktig for at din bedrifts hjemmeside dukker opp når noen søker etter dine tjenester og produkter. Google er den mest brukte søkemotoren og har mange parametere for hva som skal til for at din webside kommer høyt opp ved søk. Ønsker dere hjelp til å bli synlige når noen «googler» etter dine tjenester? 

SEM – kjøp av søkeord

De fleste «googler» når de leter etter en tjeneste eller et produkt, men konkurransen på søkeord har økt betraktelig. Å kjøpe relevante søkeord på Google for å få kundene inn på din nettside, er viktig. CPC-modellen (kostnad per klikk) har kommet for å bli.

Grafia er Google sertifisert og kan hjelpe dere med å sette opp betalte søkeord i Google Search.

Sosiale medier – SoMe

Målbar markedsføring på Facebook, LinkedIn, Instagram, Messenger mm. hvor resultatene styrer aktiviteten. Her prøver vi å treffe målgruppen med individuelt tilpasset budskap. Annonsene vises til personer som vi sammen har valgt ut som din målgruppe. Vi segmenterer på alder, kjønn, sted, interesser – hvilke sider har de besøkt, hva har de søkt etter, osv. Også lookalike personer og remarketing.

Lei en "Digital markedssjef / markedsassistent"

Digital markedsføring er komplekst.  Derfor har vi utviklet en ny tjeneste. Lei en digital markedssjef / markedsassistent som tar ansvar for alle dine digitale kanaler, til fast pris. Du bestemmer selv hvor stor «stillingen» skal være.

Nettsider – blogger – nyhetsbrev – søkeord – Google – Facebook – Instagram – YouTube – mm.

Din digitale markedsassistent  sørger for at dere oppnår gode resultater ihht. budsjett og mål, med en rød tråd i alle kanaler.

Ønsker du å vite mer om digital markedsføring, ta kontakt med Bente.

Bannerannonser - GDN

Bannerannonser (Google display-annonser) i ulike kanaler og nettaviser kan vi målrette gjennom Google Displaynettverk – GDN.

Du har sikkert lagt merke til at du gjerne ser annonser i ulike kanaler av produkter du har «googlet» etter. Denne type display annonser er svært effektive. Målgruppen segmenteres også på demografi og geografi.

Ta kontakt med Odd Andre om du ønsker hjelp til planlegging og kjøp av bannerannonser.

Grafianytt

Motta nyheter og nyttige tips om markedsføring.

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.