Foto

og film

Et bilde kan si mer enn tusen ord. En film kan si enda mer. Prøv oss gjerne på vår spesialitet med korte filmer for sosiale medier. Vår fotograf Einar Engdal er også viden kjent for sine fantastiske bilder og timelapse av norsk natur og mennesker i naturen. Kontakt Einar for en prat om fotografering og produksjon av film.

Fotografering

I Grafia utvikler vi gode ideer og en fotostil som forteller din historie. Bildene tar vi på location, hos din bedrift eller i studio tilpasses ditt behov og bruksområde.

Film

En film er gull verdt i en presentasjon, på sosiale medier som YouTube, Facebook, Instagram mm. Et godt budskap forklares best med film. Prøv oss gjerne på vår spesialitet med korte filmer for sosiale medier.

Drone – film og bilder

En drone gir oss fantastiske muligheter til å ta bilder og filme fra luften uten stort budsjett til kraner eller helikopter. Vi kjenner regelverket for dronefilming og vi har utstyret og kompetansen som kreves for gode opptak i høy kvalitet. 

Kontakt Odd Andre for en prat om film- og foto-mulighetene med drone.

YouTube

YouTube som kanal fungerer godt hvis budskapet kan forklares med film. Alle bedrifter bør ha sin egen YouTube kanal. Vi hjelper dere med oppsett av bedriftens YouTube kanal og produksjon av gode filmer for utlegg og annonsering på YouTube.

Kontakt Odd Andre om du ønsker hjelp til å sette opp en YouTube kanal med god SEO.

Bilder

Se einarengdal.no for naturbilder, skibilder, BASE-bilder, kajakkbilder mm.

Del gjerne denne siden
Share on facebook
Share on linkedin

Grafianytt

Motta nyheter og nyttige tips om markedsføring.

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.