Foto og film

Et bilde kan si mer enn tusen ord. En film kan si enda mer. Prøv oss gjerne på vår spesialitet med korte filmer for sosiale medier. Vår fotograf Einar Engdal er også viden kjent for sine fantastiske bilder og filmer fra Molde og ellers i Møre og Romsdal. Kontakt Einar for en prat om foto og produksjon av film.

Fotografering

I Grafia utvikler vi gode ideer og en fotostil som forteller din historie. Bildene tar vi på location, hos din bedrift eller i vårt fotostudio. Vi tilpasser oss ditt behov og bruksområde.

Filming

En film er gull verdt i en presentasjon, på sosiale medier som Facebook, Instagram og YouTube. Et godt budskap forklares best med film. Prøv oss gjerne på vår spesialitet med filmer for sosiale medier.

Dronefotografering

En drone gir oss fantastiske muligheter til å ta bilder og filme fra luften uten stort budsjett til kraner eller helikopter. Vi kjenner regelverket for dronefilming og vi har utstyret og kompetansen som kreves for gode opptak i høy kvalitet. 

Kontakt Odd Andre for en prat om film- og foto-mulighetene med drone.

YouTube

YouTube er verdens nest største søkekanal. Alle bedrifter bør ha sin egen YouTube kanal. Vi hjelper dere med oppsett av YouTube kanal og produksjon av gode filmer for utlegg og annonsering på YouTube.

Kontakt Odd André om du ønsker hjelp til å sette opp en YouTube kanal med god SEO.

Bilder

Kontakt meg

Telefon: 95 06 25 25
e-post: einar@grafia.no

Se nettsiden min med naturbilder, skibilder, BASE-bilder, kajakkbilder mm.

Grafisk profil

Volda kommune

Grafisk profil

Volda kommune
Del gjerne denne siden
Share on facebook
Share on linkedin

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.