Vi gjør din bedrift og din merkevare synlig – i alle kanaler.

Grafia-metoden

Strategi

Skal en lykkes med digital kommunikasjon må en starte med å utvikle en god strategi, som beskriver bedriftens DNA. 

Prosessen_m

Skal en lykkes med digital kommunikasjon må en starte med å utvikle en god strategi. Med utgangspunkt i strategien utvikler vi et konsept som skiller dere ut fra konkurrentene. Konseptet implementeres på nettsider, sosiale medier og andre kanaler. Vi analyserer og evaluerer fortløpende.

Konsept

På basis av strategien utvikler vi visuell kommunikasjon (konsept) som skiller dere ut fra konkurrentene.

Kanaler

Vi hjelper dere med å implementere kommunikasjonen på egne nettsider, sosiale medier og andre digitale kanaler.

Evaluering

Vi tester, måler og evaluerer effekten av annonser og innlegg fortløpende, og gjør endringer når det er nødvendig.

Grafia-tjenester

Polaris Media annonsekampanje

Grafisk design og reklame

Vi har levert grafisk design og reklame til våre kunder i mer enn 25 år.  Og selv om vi nå er mest digitale, leverer vi selvsagt også design og reklame på tradisjonelle flater som brosjyrer, kundeaviser, messemateriell, plakater, rollups mm. Stikk gjerne innom oss for en kopp kaffe og en prat om dine behov.

Snakk med Svein om du ønsker hjelp til identitet, profilering eller en kanskje en ny logo.

Foto og film 

Et bilde kan si mer enn tusen ord. En film kan si enda mer. Facebook påstår at innen 2019 er 80 prosent av alle innlegg på Facebook film. Prøv oss gjerne på vår spesialitet med korte filmer for sosiale medier. Vår fotograf Einar Engdal er også viden kjent for sine fantastiske bilder og time-laps av norsk natur og mennesker i naturen. Se nettsiden einarengdal.no

Ta kontakt med Einar for en prat om foto og film for digitale kanaler.

ElementPartner

Skreddersydde nettsider

Egne nettsider er din viktigste kanal. Vi lager nettsider med fokus på å skape gode kundeopplevelser og kundekontakt. Hos oss får skreddersydde nettsider som skiller dere fra konkurrentene. CMS i WordPress og SquareSpace som responsivt tilpasser seg mobil, nettbrett og PC. Vi leverer hele pakken med design, programering, innhold, SEO, vedlikehold og drift. Også WooCommerce nettbutikk.

Ta kontakt med Svein, for et uforpliktende møte om nettsider.

Google-optimalisering (SEO)

Google er den mest brukte søkemotoren, og det er viktig at din bedrift dukker opp når noen søker etter dine tjenester eller produkter. Google har mange parametere for hva som skal til for at din bedrift skal komme høyt opp ved søk. Vi kan hjelpe dere med å bli synlige og komme høyere opp, når noen «googler» etter dine tjenester.

Ta kontakt med Einar, for informasjon om hvordan vi kan SEO optimalisere nettsiden din. 

Performance Marketing

Målbar markedsføring hvor resultatene styrer aktiviteten. Her prøver vi å treffe målgruppen med individuelt tilpasset budskap. Annonsene vises til personer som vi sammen har valgt ut som din målgruppe. Vi segmenterer på alder, kjønn, sted, interesser – hvilke sider har de besøkt, hva har de søkt etter, osv. Også lookalike personer og remarketing.

Ønsker du å vite mer om målrettet markedsføring ta kontakt med Bente.

Kjøp av søkeord i Google (SEM)

Vi vet nå at CPC-modellen (kostnad per klikk) har kommet for å bli. Google er den største søkekanalen og de fleste «googler» når de leter etter en tjeneste eller et produkt. Konkurransen og prisene på søkeord har økt betraktelig, og det er viktig å kjøpe relevante søkeord, slik at du får de riktige kundene inn på din nettside. Vi er Google sertifisert og kan hjelpe dere med å sette opp betalte søkeord i Google Search. Ta kontakt med Odd Andre for mer informasjon.

Sosiale medier (SoMe)

Vi bruker ekstremt mye tid på sosiale medier. Ønsker du å nå kundene dine der de er, er Facebook og Instagram de rimeligste kanalene akkurat nå. Synlighet på sosiale medier kan oppnås på to måter. Gratis organisk innhold på dine egne sider, eller kjøp av målrettede annonser. Vi hjelper dere med begge deler. 

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan lykkes med annonsering i sosiale medier, kontakt Bente eller Svein for en SoMe-prat.

Bannerannonser (GDN)

Bannerannonser (Google display-annonser) i ulike kanaler og nettaviser kan vi målrette gjennom Google Displaynettverk – GDN.

Du har sikkert lagt merke til at du gjerne ser annonser i ulike kanaler av produkter du har «googlet» etter. Denne type display annonser er svært effektive. Målgruppen segmenteres også på demografi og geografi.

Ta kontakt med Odd Andre om du ønsker hjelp til planlegging og kjøp av bannerannonser.

Dronefilm

Dronefilming gir oss fantastiske muligheter til å filme fra luften og fra ulike vinkler uten stort budsjett til kraner eller helikopter. Vi kjenner regelverket for dronefilming og vi har utstyret og kompetansen som kreves for gode opptak i høy kvalitet. 

Ta kontakt med Einar for en prat om film- og foto-mulighetene som droner gir.

Video på YouTube

YouTube som kanal fungerer godt hvis budskapet kan forklares med film. Alle bedrifter bør ha sin egen YouTube kanal.

Vi hjelper dere med oppsett av bedriftens YouTube kanal og produksjon av gode filmer for utlegg og annonsering på YouTube.

Kontakt Odd Andre om du ønsker hjelp til å sette opp en YouTube kanal med god SEO.

10 gratis tips om digital markedsføring

Abonner på en
"digital markedssjef"

Digital markedssjef til leie 

De fleste bedrifter utnytter ikke mulighetene som digital markedsføring gir. Derfor har vi utviklet en ny tjeneste innen digital markedsføring.

Vi tar ansvaret for utvikling og vedlikehold av alle dine digitale kanaler.

– Nettsider – blogger – nyhetsbrev – søkeord – Google – Facebook – Instagram – YouTube – mm.

Din digitale markedssjef vil sørge for at dere oppnår resultater ihht budsjett og mål, med en rød tråd i alle kanaler og kampanjer.

Hvorfor leie digital markedssjef 

Når du abonnerer på en digital markedssjef fra Grafia, får du tilgang til et fagmiljø hvor vi er flere fagpersoner som jobber sammen med din digitale markedsføring.

Du bestemmer selv hvor stor «stillingen» skal være. 

Vil du vite mer om digital markedsføring? Bestill et gratis møte i dag for gjennomgang av behov.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.