Grafisk design og kommunikasjon

Med Grafia-metoden gjør vi din merkevare mer verdt og mer synlig – i alle kanaler.

Vi hjelper dere med hele prosessen – fra strategi til implementering.

Grafia-metoden

Grafisk-design-og-kommunikasjon

Strategi

Skal en lykkes med digital kommunikasjon må en starte med å utvikle en god strategi som forteller hvem dere er, hvem dere vil nå og hva dere ønsker å oppnå. 

Konsept

Alle selskaper har en historie å fortelle. Vi forteller din historie på en måte som skiller dere ut fra konkurrentene. Med utgangspunkt i strategien utvikler vi konsept med grafisk design og budskap for alle kanaler og flater.

Implementering i kanaler

Kommunikasjonskanalene har endret seg mye de siste årene.  Det er kompetansekrevende å ta i bruk nye digitale kanaler. Vi hjelper dere med å implementere konseptet i nye kanaler.

ElementPartner

Skreddersydde nettsider

Egne nettsider er din viktigste kanal. Vi lager nettsider med fokus på å skape gode kundeopplevelser og kundekontakt. Hos oss får skreddersydde nettsider som skiller dere fra konkurrentene. CMS i WordPress og SquareSpace som responsivt tilpasser seg mobil, nettbrett og PC. Vi leverer hele pakken med design, programering, innhold, SEO, vedlikehold og drift. Også WooCommerce nettbutikk.

Ta kontakt med Svein, for et uforpliktende møte om nettsider.

Google-optimalisering (SEO)

Google er den mest brukte søkemotoren, og det er viktig at din bedrift dukker opp når noen søker etter dine tjenester eller produkter. Google har mange parametere for hva som skal til for at din bedrift skal komme høyt opp ved søk. Vi kan hjelpe dere med å bli synlige og komme høyere opp, når noen «googler» etter dine tjenester.

Ta kontakt med Einar, for informasjon om hvordan vi kan SEO optimalisere nettsiden din. 

Performance Marketing

Målbar markedsføring hvor resultatene styrer aktiviteten. Her prøver vi å treffe målgruppen med individuelt tilpasset budskap. Annonsene vises til personer som vi sammen har valgt ut som din målgruppe. Vi segmenterer på alder, kjønn, sted, interesser – hvilke sider har de besøkt, hva har de søkt etter, osv. Også lookalike personer og remarketing.

Ønsker du å vite mer om målrettet markedsføring ta kontakt med Bente.

Kjøp av søkeord i Google (SEM)

Vi vet nå at CPC-modellen (kostnad per klikk) har kommet for å bli. Google er den største søkekanalen og de fleste «googler» når de leter etter en tjeneste eller et produkt. Konkurransen og prisene på søkeord har økt betraktelig, og det er viktig å kjøpe relevante søkeord, slik at du får de riktige kundene inn på din nettside. Vi er Google sertifisert og kan hjelpe dere med å sette opp betalte søkeord i Google Search. Ta kontakt med Odd Andre for mer informasjon.

Bannerannonser (GDN)

Bannerannonser (Google display-annonser) i ulike kanaler og nettaviser kan vi målrette gjennom Google Displaynettverk – GDN. Du har sikkert lagt merke til at du gjerne ser annonser i ulike kanaler av produkter du har «googlet» etter. Denne type display annonser er svært effektive. Målgruppen segmenteres også på demografi og geografi. Ta kontakt med Odd Andre om du ønsker hjelp til planlegging og kjøp av bannerannonser.

Sosiale medier (SoMe)

Vi bruker ekstremt mye tid på sosiale medier. Ønsker du å nå kundene dine der de er, er Facebook og Instagram de rimeligste kanalene akkurat nå. Synlighet på sosiale medier kan oppnås på to måter. Gratis organisk innhold på dine egne sider, eller kjøp av målrettede annonser. Vi hjelper dere med begge deler. 

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan lykkes med annonsering i sosiale medier, kontakt Bente eller Svein for en SoMe-prat.

Polaris Media annonsekampanje

Grafisk design og reklame

Vi har levert grafisk design og reklame til våre kunder i mer enn 25 år.  Og selv om vi nå er mest digitale, leverer vi selvsagt også design og reklame på tradisjonelle flater som brosjyrer, kundeaviser, messemateriell, plakater, rollups mm. Stikk gjerne innom oss for en kopp kaffe og en prat om dine behov.

Snakk med grafisk designer Fredrik om du ønsker hjelp til identitet, profil eller en kanskje en god illustrasjon.

Foto og film 

Et bilde kan si mer enn tusen ord. En kort filmsnutt kan si enda mer. Facebook påstår at innen 2019 er 80 prosent av alle innlegg på Facebook film. Prøv oss gjerne på vår spesialitet med korte filmer for sosiale medier, hvor vi kombinerer video, animasjon og tekstbudskap. Vår fotograf er også viden kjent for sine fantastiske bilder av mennesker i storslått natur. Se einarengdal.no

Ta kontakt med fotograf Einar for tilbud på filming eller fotografering.

Dronefilm

Dronefilming gir oss fantastiske muligheter til å filme fra luften og fra ulike vinkler uten stort budsjett til kraner eller helikopter. Vi kjenner regelverket for dronefilming og vi har utstyret og kompetansen som kreves for gode opptak i høy kvalitet. 

Ta kontakt med Einar for en prat om film- og foto-mulighetene som droner gir.

Video på YouTube

YouTube som kanal fungerer godt hvis budskapet kan forklares med film. Alle bedrifter bør ha sin egen YouTube kanal.

Vi hjelper dere med oppsett av bedriftens YouTube kanal og produksjon av gode filmer for utlegg og annonsering på YouTube.

Kontakt Odd Andre om du ønsker hjelp til å sette opp en YouTube kanal med god SEO.

Evaluering

Digital markedsføring kan endres og justeres fortløpende. Vi måler og evaluerer annonser og innlegg hele tiden, slik at vi kan optimalisere budskapet og innholdet. Med split-testing kan vi simulere hvilke budskap som fungerer best i en valgt kanal. Regelen er; stol aldri på magefølelsen – test alltid. 

10 gratis tips om digital markedsføring

NYHET!
Abonner på en
"digital markedssjef"

Abonner på en «digital markedssjef» 

De fleste små og mellomstore bedrifter utnytter ikke mulighetene som digital markedsføring gir. Det er rett og slett blitt for komplisert å finne ut av alle verktøyene og mulighetene.

Vi er derfor stolte over å kunne tilby våre kunder en ny tjeneste som gir bedriften en optimal digital markedsføring fra dag en.

Vi tar ansvaret for å drifte dine digitale kanaler.

Det vil si at vi oppdaterer, vedlikeholder og drifter alle dine digitale kanaler, inklusiv produksjon av innhold. Nettsiden din med blogg eller nyhetsbrev, søkeord på Google, Facebook og Instagram sidene dine, kjøp av annonser i alle kanaler og utlegg på YouTube mm.

Digital markedssjef vil ha et overordnet blikk som sørger for at alt har en rød tråd og henger sammen. Du vil få rapporter med resultater og budsjettoversikt fortløpende.

Hvorfor bruke et fagmiljø? 

Den største gevinsten ved å abonnere på digital markedssjef er kvaliteten du får ved å bruke et fagmiljø. Svært få personer behersker det store bildet i digital markedsføring. Utviklingen skjer så raskt at det er umulig å forvente at en person skal beherske alle fagfeltene. Når du abonnerer på en digital markedssjef fra Grafia, får du tilgang til et fagmiljø hvor vi er flere fagpersoner som jobber sammen med din markedsføring.

Vil du vite mer om digital markedsføring? Bestill gratis møte i dag for gjennomgang og pristilbud.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest