Kom i kontakt med kunder på Google helt gratis

Har du en egen Google Business konto blir du bedre søkbar på nettet. Vi hjelper deg med å sette opp bedriftsprofil-kontoen.

google-seo-grafia-digital-markedsforing

Google SEO

SEO optimalisering av nettsiden for søkemotorer er viktig for at din bedrifts hjemmeside dukker opp når noen søker etter dine tjenester og produkter. Google er den mest brukte søkemotoren og har mange parametere for hva som skal til for at din webside kommer høyt opp ved søk.

Google analytichs

Lær hvordan du kan du spore trafikken til hjemmesiden. Med Google Analytics kan vi ta ut rapporter og tolke de, slik at du bedre forstår brukeradferd og trafikken som fører til nettsiden.

Google ads

Bannerannonser  i ulike kanaler og nettaviser kan vi også målrette demografisk.

Du har sikkert lagt merke til at du gjerne ser annonser i ulike kanaler av produkter du har «googlet» etter. Denne type display annonser er svært effektive. 

Ta kontakt om du ønsker hjelp til planlegging og kjøp av bannerannonser lokalt eller nasjonalt.

Drift av nettsider

Alle våre nettsider ligger på servere som gir høy hastighet, god sikkerhet og garantert oppetid. Vi optimaliseres nettsidene for hastighet og Google-søk, og tar fortløpende hånd om drift, oppdateringer og vedlikehold. 

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.