Google Business og Google Analytics er et must for alle bedrifter som har en hjemmeside.

Kom i kontakt med kunder på Google helt gratis

Har du en egen Google Business konto blir du bedre søkbar på nettet. Vi hjelper deg med å sette opp bedriftsprofil-kontoen.

Lær hvordan du kan du spore trafikken til hjemmesiden

Med Google Analytics kan vi ta ut rapporter og tolke de, slik at du bedre forstår brukeradferd og trafikken som fører til nettsiden.

google-seo-grafia-digital-markedsforing

GOOGLE – søkeoptimalisering

SEO optimalisering av nettsiden for søkemotorer er viktig for at din bedrifts hjemmeside dukker opp når noen søker etter dine tjenester og produkter. Google er den mest brukte søkemotoren og har mange parametere for hva som skal til for at din webside kommer høyt opp ved søk. 

Vi kan produsere artikler på nettsiden som krysspubliseres i sosiale kanaler som Facebook, Instagram og Linkedin. Dette øker treff ved Google søk. Les mer om hvordan vi jobber på sosiale medier her

Google ads

Bannerannonser  i ulike kanaler og nettaviser kan vi også målrette demografisk.

Du har sikkert lagt merke til at du gjerne ser annonser i ulike kanaler av produkter du har «googlet» etter. Denne type display annonser er svært effektive. 

Ta kontakt om du ønsker hjelp til planlegging og kjøp av bannerannonser lokalt eller nasjonalt.

Drift av nettsider

Det er stor forskjell mellom store og rimelige netthotell, og managed hosting. Hvor din nettside ligger (hosting) er derfor svært viktig. Det går både på sikkerhet, hastighet, oppetid på serverene, backup osv.

Hjemmesiden optimaliseres for hastighet og Google-søk. Vi tar fortløpende hånd om drift, oppdatering og vedlikehold av nettsiden. 

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.