Grafisk design. Med en god strategi i bunn, utvikler vi en grafisk profil med logo, farger, illustrasjoner, foto og grafiske elementer.

Logodesign

Logoen er bedriftens viktigste kjennemerke og selve symbolet på identiteten. Vi har utviklet mange av distriktets kjente merkevarer, og vi vet hva som står seg over tid. Ønsker du en logo som skiller dere ut, og som fungerer over tid, kontakt oss:-)

Visuell identitet

Alle har en historie å fortelle. Vi forteller din historie på en måte som skiller dere ut fra konkurrentene..

Trykksaker

Skill dere ut med å lage en spennede brosjyre eller rapport på papir. Gjerne i et utradisjonelt format eller i et spesielt papir. Vi har lang erfaring med all slags trykksaker og kan lage noe som skiller dere positivt ut på en messe eller som et innstikk i lokalavisen.

Reklamekampanjer

Med en kombinasjon av tradisjonell reklame og digital markedsføring når du alle. En avisannonse på papir i kombo med bannerannonse på mobil- og nettavis, forsterket med en målrettet annonse på Facebook er ofte en god miks.

Utsmykking

Utsmykking med kunst og foto skaper trivsel og identitet på kontoret.

Messer og utstillinger

Bli lagt merke til når du er på messer eller andre arrangementer. Vi har lang erfaring med design av messevegger, rollups, plakater og digitale skjermer.

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.