Grafisk

design

Øk merkeverdien til din bedrift

Alle har en historie å fortelle. Vi forteller din historie på en måte som skiller dere ut fra konkurrentene. Vi starter alltid med en god strategi når vi utvikler et  visuelt kommunikasjonskonsept.

Stikk gjerne innom oss for en kopp kaffe og en god prat.

Grafisk profil

Med en god strategi i bunn, utvikler vi et kommunikasjonskonsept og en grafisk profil som skiller dere ut fra konkurrentene.

Logo nye Molde kommune

Logodesign

Logoen er organisasjonens kjennemerke og selve symbolet på organisasjonens identitet. Den visuelle identiteten bygges rundt organisasjonens logo.

Reklame

Tradisjonell reklame er ikke død! Avisannonser, kundeaviser med mer er fortsatt aktuelt. Helst i kombinasjon med digitale annonser i nettaviser og sosiale medier.

Trykksaker

Gode trykksaker må ha et godt design, god tekst og bilder som som formidler ditt budskap. Jobb med fagfolk om du skal lage en brosjyre, årsrapport eller et magasin. Grafia har lang erfaring med all slags trykksaker.

Annonser på trykk

Avisannonser er fortsatt aktuelt. Helst i kombinasjon med digitale annonser i nettaviser og sosiale medier. 

Utsmykking lokaler

Kunst og foto skaper trivsel og identitet både for ansatte og kunder. 

Messe - utstilling

Sørg for at din stand blir lagt merke til på alle utstillinger og innendørsarrangementer. Grafia sørger for at din messevegg, rollup osv blir sett.

Noen av våre prosjekter

Grafianytt

Motta nyheter og nyttige tips om markedsføring.

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.