Bente Sellevoll

Hils på vår nye digitale rådgiver – Bente Sellevoll

Bente kommer fra Triangel der hun har hatt ansvaret for digital markedsføring for Triangelselskapene.

Gjennom 3 år har Bente jobbet med implementering av markedsstrategien Inbound marketing i Triangelgruppen. Enkelt fortalt å gjøre Triangel godt synlig når kunden har et behov og søker etter informasjon. 

– Jeg lykkes når mitt markedsarbeid gjør det enkelt for kunden å finne relevant informasjon som igjen fører til at salgsteamet får inn mange nye henvendelser.

Digital markedsføring er sammensatt og krevende, og man må være aktive på flere arenaer. Dette er i stadig endring og må gjøres til rett tid og på rett måte. I Triangel laget vi blant annet nettsider, nyhetssaker, blogger, ebøker, filmer og annonser på sosiale medier –alt for å hjelpe kundene. Med så stor aktiviteter på forskjellige arenaer er det viktigere enn noen gang å kunne analysere trafikken og justere innholdet etter behov.

I Grafia ser jeg frem til å fortsette å jobbe med digital markedsføring sammen med et dyktig fagteam. Her har jeg eksperter på blant annet strategi, konsept, grafisk design, reklame, film, foto, nettsider, Google SEO/SEM og sosiale medier.

 


 

«Markedssjef til leie»

Har du behov for hjelp kan jeg bidra med deler eller hele markedsarbeidet. 

Ta gjerne kontakt så kan vi ta oss en prat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.