Angvik Eiendom vindusdekor torget Molde

Hvorfor velge vindusdekor i stedet for gråpapir

Angvik Eiendom og Angvik Grytnes Entreprenør står bak ombyggingen av lokalene midt i Molde sentrum. Fra Torget er vinduene godt synlig for alle som er på bytur, og sammen med Angvik Eiendom og SalMar designet vi dekoren med enkle budskap og et rent uttrykk som passer godt inn i bymiljøet.

I mange byer er det dessverre en del lokaler som som står tomme og har vinduene dekt av gråpapir. Hva er da bedre enn vidusdekor med profilering, eller med informasjon om hva som ventes i bygget. Ikke bare er det stygt med gråpapir, men det gir også et negativt inntrykk av byen. Med de folierte vinduene på Torget i byggeperioden skjønner forbipasserende at her kommer det noe nytt og spennende.

Angvik Eiendom vindusdekor torget Molde

Salmon Center Molde åpner i november 2022, og på senteret lærer du om norsk havbruksnæring, og får et innblikk i en moderne og bærekraftig næring.

De tilbyr spennende og lærerike opplevelser som blant annet:

  • Høyteknologiske løsninger
  • Aktivitetsrom for barn
  • Interaktiv utstilling
  • Matopplevelser

 

På nettsidene til SalMar Salmon Center i Finnsnes kan du lese mer om hva som kan ventes i Molde: salmarcenter.no

Vindusdekor for Angvik Eiendom på torget i Molde

Angvik Eiendom er størst på næringseiendom og bidrar til lokal verdiskaping og et levende sentrum. Angvik Grytnes Entreprenør som er en av de største entreprenørene i distriktet tar seg av ombyggingen.

Angvik Eiendom vindusdekor på vinduene mot Storgata i Molde

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.