Dronefotografering for Linjebygg i vindmølleparken på Smøla

Luftig fotojobb for Linjebygg på Smøla

Grafia på en utfordrende og luftig jobb med kamera og drone for Linjebygg på Smøla. Linjebygg er kjent for sitt arbeid under krevende forhold i Nordsjøen, og satser nå for fullt på arbeid innen grønn energi.

Vi har designet nettsidene til Linjebygg, og er opptatt av at sidene skal være levende og oppdatert med nytt innhold. Bilder og film fra den luftige fotojobben på Smøla skal brukes på nettsiden, markedsføring generelt og til presentasjon av bedriften.

Linjebygg er eksperter på arbeid i høyden med bruk av tilkomstteknikk, og tar seg av vedlikehold av vindmøllene på Smøla. En stor jobb med arbeid på et stort antall av de 68 vindmøllene i Smøla vindpark. 

Les mer om Linjebyggs vedlikehold av vindmøller på linjebygg.no
Se Statkrafts nettside for mer informasjon om vindparken

Sertifisert dronepilot Odd André Varhaugvik sørget for flotte oversiktsbilder og film med drone, mens fotograf Einar Engdal tok seg av fotografering og filming fra toppen av vindmøllene. En flott jobb med utrolig god utsikt ut i havet og området rundt Smøla!

Her kan du lese mer om det vi har gjort for Linjebygg.

Linjebygg inspiserer vindmølle på Smøla
Inspeksjon av vindmølle
Dronebilde med utsikt over Smøla vindpark.
Dronebilde med utsikt over Smøla vindpark.
Smøla vindpark sett fra Tustna.
Smøla vindpark sett fra Tustna.
Luftig arbeid på vindmøllene på Smøla.
Luftig arbeid på vindmøllene på Smøla.

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.