GRAFISK PROFIL FOR MOLDE

Grafisk profilbok

Fra 1. januar 2020 ble Nesset, Midsund og Molde slått sammen til en ny storkommune. Grafia vant anbudet med å profilere Nye Molde kommune i overgangsfasen fra 2018 til 2020, og mye av den grafiske profilen vi utviklet da er videreført i ny grafisk profilbok gjeldende fra 2020.

Farger

100%
60%
30%
15%

Molde kommune har naturfarger som utgangspunkt. Høye fjell i grått og hvitt i kontrast mot blå sjø omkranser hele kommunen. Den varme sommersola på blå himmel. Sommergrønne marker og holmer, høstbrun skog og jord. Alle i en skandinavisk avdempet fargestil.

Grafiske elementer

Strektegning i prikker viser hele Molde kommune. Fra Skjorta innerst i Eresfjord, Moldepanoramaet, holmene og fjella på øya Otrøya. 

Sirkler brukes som et grafisk element der det passer. Gjerne med bilde i sirklene.

Maler for kommunikasjon

Vi har utarbeidet ferdige Indesignmaler for annonser, powerpointmaler og plandokumenter og brosjyrer i wordformat. Alt ligger digitalt lagret og kan lastes ned etter behov.

Se den digitale profilboken

Appdesign

Vi har designet en mal for kommunens apper. Eksempel her viser Molde Parkering sin app som er tilgjengelig på Appstore og på android telefoner.

REDESIGN AV KOMMUNENS NETTSIDER

Høsten 2021 utviklet vi et nytt design på Molde kommune sine nettsider med arbeidstittelen: Åpnere, lettere og gladere:-) Fargene fra profilen er brukt i ulike graderinger og gir sidene er gladere uttrykk. Mye luft, større skrift og sirkler på bilder gjør sidene luftigere og lettere:-)

Del gjerne prosjektet