Nettsider med stilrent design og godt innhold som skiller dere fra konkurrentene.

Vi skaper gode kundeopplevelser.

Webdesign med et godt visuelt utrykk øker bedriftens troverdighet, og godt innhold som alltid er oppdatert gjør hjemmesiden din relevant. Sammen med god SEO (optimalisering for søkemotorer) gir dette flere treff på Google.

Grafia har laget nettsider siden internett kom på 90 tallet. Derfor kan du trygt velge oss som leverandør på design og hosting av dine nettsider.

Kontakt Einar for en prat om nettsider
Telefon: 95 06 25 25

Drift og hosting av nettsider

Det er stor forskjell mellom store og rimelige netthotell, og managed hosting. Hvor din hjemmeside ligger (hosting) er svært viktig. Derfor ligger alle våre nettsider på webhotell med managed hosting. Dette gir også bedre sikkerhet, hastighet og garanti på oppetid.

Vi optimaliseres alle nettsider for hastighet og Google-søk, og tar fortløpende hånd om drift, oppdatering og vedlikehold. Det skal være enkelt og trygt å velge Grafia som leverandør på nettsider.

GOOGLE – Optimalisering for søkemotorer

Nettsider med stilrent design og godt innhold er ikke nok. Å optimalisere websiden for søkemotorer (SEO) er avgjørende for at din bedrifts hjemmeside dukker opp når noen søker etter dine tjenester og produkter. Google er den mest brukte søkemotoren og har mange parametere for hva som skal til for at din webside kommer høyt opp ved søk. 

Vi kan produsere artikler på nettsiden som krysspubliseres i sosiale kanaler som Facebook, Instagram og LinkedIn. Dette øker treff ved Google søk.

Les mer om hvordan vi jobber på sosiale medier her

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.