Riktig hosting av din nettside er viktig

Riktig hosting av din nettside er viktig

– både når det gjelder hastighet og sikkerhet.

Det er stor forskjell mellom store og rimelige netthotell, og managed hosting. Hvor din nettside ligger (hosting) er derfor svært viktig. På de rimeligste netthotellene ligger det svært mange websider på samme sted og deler serverkraft. Noe som gir dårlig ytelse og lengre responstid. Vår managed hosting er optimalisert for hastighet og sikkerhet, og blir ikke «forstyrret» av et stort antall nettsider på samme server.

For oss er det viktig å bruke norske samarbeidspartnere om det er mulig. Vi bruker et norsk selskap der nettsidene ligger på norske servere. De tilbyr kun 100% managed hosting som er ekstremt raskt, sikkert, skalerbart og de har en kunnskapsrik og svært god kundeservice. De har selv bygd sin hostingsky rask fra grunnen og opp for å optimalisere hastigheten.

Les mer om digital markedsføring og nettsider: grafia.no/digitalt/

Managed hosting. Hvorfor Bolt hosting er best.
Managed hosting. Hvorfor Bolt hosting er best.
Over ser du hvordan vår samarbeidspartner sammenligner forskjellige hosting-løsninger. Les mer om vår samarbeidspartner, Servebolt
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.