Målbar markedsføring i sosiale medier der resultatene styrer aktiviteten.

Facebook, Instagram, LinkedIn, SnapChat og YouTube er de viktigste sosiale mediene i dag.

Digital markedsføring på sosiale medier der målbare resultater styrer aktiviteten. Her prøver vi å treffe riktig målgruppe med individuelt tilpasset budskap. Annonsene vises til personer som vi sammen har valgt ut som din målgruppe. Vi segmenterer på alder, kjønn, sted, interesser – hvilke sider har de besøkt, hva har de søkt etter, osv.

google-seo-grafia-digital-markedsforing
google-seo-grafia-molde-digital-markedsforing

Synest du det er vanskelig å ha oversikt og kontroll i sosiale medier?

Ja, det er komplisert!

Markedsføring på sosiale medier handler om å skape kontakt med riktig målgruppe med individuelt tilpasset innhold. Vi hjelper bedrifter med å lage relevant og godt organisk innhold på sosiale medier. Gjerne krysspublisert med annonser i andre digitale kanaler. Vi bruker hjemmesiden, eller egne landingssider for publisering av innhold, som vi deler på sosiale medier.

Ta kontakt med Svein i Grafia om du ønsker å komme i gang med en god rutine for innlegg på sosiale medier som skaper trafikk til hjemmesiden din.

Salgstrakt

Illustrasjonen over viser en digital «salgstrakt». Annonser og organiske innlegg på sosiale medier skaper trafikk til hjemmesiden. Her er det viktig at hjemmesiden har relevant innhold med CTA-knapper for konvertering til Leads. Vi måler effekten av annonsene og innleggene med Google Analytics, slik at vi ser hva som fungerer og ikke.

Vi kan ta hånd om alt fra idé til Leads.

GOOGLE – søkeoptimalisering

SEO optimalisering av nettsiden for søkemotorer er viktig for at din bedrifts hjemmeside dukker opp når noen søker etter dine tjenester og produkter. Google er den mest brukte søkemotoren og har mange parametere for hva som skal til for at din webside kommer høyt opp ved søk. Ønsker dere hjelp til å bli synlige når noen «googler» etter dine tjenester? 

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.