Gjensidige Nordmøre og Romsdal utsmykking av lokaler kundesone fototapet Grafia

Utsmykking av lokaler for Varig Forsikring

Eksklusivt design, store tapetvegger, og gode budskap er ideen rundt utsmykkingen av de nye lokalene i Øvre veg 32 i Molde.

Vi gratulerer Gjensidige Nordmøre og Romsdal med flytting til nye flotte lokaler! 

Vi takker også for tilliten i forbindelse med utsmykkingen av lokalene og det gode samarbeidet. Nå håper vi at utsmykkingen bidrar til en god arbeidsdag og glade besøkende. Sammen med Gjensidige Nordmøre og Romsdal har vi utviklet konseptet med valg av farger,  gode bilder og løsninger som passer til de enkelte budskapene. Bildene er tatt av vår egen fotograf, Einar Engdal.

Gjensidige Nordmøre og Romsdal utsmykking av lokaler fototapet inngang Grafia

Utsmykkingen supplerer interiørarkitekt sitt arbeid og valget av turkis som går igjen innover i lokalet gir en fin flyt.

Gjensidige Nordmøre og Romsdal utsmykking av lokaler ansattsone fototapet Grafia

I konferanserommet har vår egen designer Bente Sellevoll laget et kunstverk i aluminium. Dekoren er print av tekst fra signeringsprotokollen fra 1841. Formen kan ha flere betydninger; flere bransjer, en hånd som gir, eller formen av heiene bak Molde. 

Gjensidige utsmykking konferanserom print aluminium interior EinarEngdal BenteSellevoll Grafia

På møterommet  er veggdekor i gråtoner for å gi et rolig uttrykk og supplerer annet møblement. Valg av bilder er nøye gjennomtenkt og alle har sin betydning. «Samhandling er å gi hverandre gode pasninger og involvere hverandre i prosessen».

Gjensidige Nordmøre og Romsdal utsmykking av lokaler fototapet møterom Grafia